• info@rvpontos.nl

Aanmelden

Je hebt al kennisgemaakt met de vereniging via een proefles b.v en nu wil je lid worden?
Dat kan d.m.v. onderstaand aanmeldingsformulier.

Contributie voor de verschillende leeftijdsgroepen kunt u zien op onze webpagina: rvpontos.nl/Contributie.

Pontos nieuwsbrief en andere berichten worden zoveel mogelijk verstuurd via e-mail. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Door onderstaand formulier in te vullen meld je je aan voor Roeivereniging Pontos en verklaar je kennis genomen te hebben van het huishoudelijk reglement (RVPontos Huishoudelijkregelement_2018) en zwemvaardig te zijn.

Leden van Roeivereniging Pontos geven toestemming om naam, volledig adres, geboortedatutm en aanvangsdatum, lidmaatschap, uitsluitend voor beleidsdoelen op te nemen in de administratie van de KNRB onder condities als beschreven in de Wet Persoonsregistratie en KNRB­reglementen. De KNRB is lid van NSF en verstrekt uitsluitend postcode, geboortedatum en geslacht aan NOC/NSF voor statistische beleidsdoelen.


Aanmeldingsformulier

VrouwMan

Heeft U al eerder geroeid?
Zo ja, op welk niveau en in welke boten?

De vereniging Pontos functioneert door de inzet van vele vrijwilligers.
Onderstaand kunt u aangeven voor welke commissieactiviteit uw interesse uitgaat:
De materiaalcommissieDe coachcommissieDe wedstrijdcommissieDe toercommissieDe PR-commissieDe jeugdcommissieDe barcommissie

Opmerking

Ik verklaar kennis genomen te hebben van het huishoudelijk reglement en zwemvaardig te zijn. Als lid van Roeivereniging Pontos geef ik toestemming om mijn naam, volledig adres, geboorte- en aanvangsdatum lidmaatschap, uitsluitend voor beleidsdoelen op te nemen in de administratie van de KNRB onder condities als beschreven in de Wet Persoonsregistratie en KNRB­reglementen. De KNRB is lid van NSF en verstrekt uitsluitend postcode, geboortedatum en geslacht aan NOC/NSF voor statistische beleidsdoelen.

Pontos en KikaRow 2019

Wat doet Pontos