• info@rvpontos.nl

8E PONTOS LUSTRUM OP 15 SEPTEMBER

8E PONTOS LUSTRUM OP 15 SEPTEMBER

Velen maakten zich al ongerust, maar hierbij eindelijk bericht over de viering van ons 8e lustrum op zaterdag 15 september 2018. We gaan er een leuk feest van maken, met veel roeiplezier ’s morgens ’s middag en …….. (verrassing!).
Verder natuurlijk taart, een receptie/borrel vanaf 16.00 uur, de doop van onze nieuwe skiffs, een BBQ vanaf 18.00 uur en daarna feest. We nodigen natuurlijk alle leden en hun partners uit, maar bijvoorbeeld ook de oudgedienden die bij de start van onze roeivereniging 40 jaar geleden, actief waren.
Het programma is bijna klaar. Nog even geduld, dan zullen we het helemaal bekendmaken. Reserveer deze dag alvast in je agenda! We willen de sfeer van de oprichtingsjaren oppakken, dus als je nog kleding uit de periode rond 1978 hebt, dat zouden we het leuk vinden als je die aantrekt op die dag.

Bij een groot feest horen veel helpende handen. De barcommissie heeft veel extra hulp nodig, zowel achter de bar, als bij de afwas.
Meld je nu aan via de e-mail van de barcie en bij de Barcommissie-leden (Annelotte, Lieke en Suzan)

Heb je nog vragen of opmerkingen, dan kan je terecht bij de Lustrumcommissie bestaande uit Hans, Kaj, Marcel  en Ineke  en bij onze adviseurs Pauline , Suzan en Harrie.
Bereikbaar via de e-mail van Ineke (secretaris Pontos)

Pontos en KikaRow 2019

Wat doet Pontos